lördag 25 juli 2009

Inspiration från SiaHome...Lite bilder från Sias höst kollektion. Som synes fortsätter det svarta och det silvriga att vara "modernt". Sicken tur för mig som bara älskar den där kombon. Skulle ju inte vilja vara omodern ... :) Det går ju bara inte !!
Börjar faktiskt fundera lite på hur jag skall ha det under hösten. Har kommit på att det kommer bli mycket svart och grått...Med lite färgkluttar till det så klart....
Visst är servett hållarna speciellt fina ??!!! Kan tycka att dom skulle passa hemma hos mig faktiskt.....
Just nu håller vi ( läs: mannen ) röjer förrådet. Det har tagit ett par dagar men nu ser man iallafall hallgolvet igen.....Skönt att få ordentlig ordning nu innan hösten kommer. Men så trist jag tycker det är att städa just nu, tappat lusten totalt. Ser fram emot en kväll i Göteborg, restaurangbesök med goda vänner väntar. Dessutom skall alla våra barn få följa med, vilket brukar vara riktigt trevligt. Vi blir 5 vuxna 5 barn och en bebis.... Full fart med andra ord. Härligt!!
Jag önskar dig en skön lördag. Kram Anna

7 kommentarer:

 1. Vilka fina inspirationsbilder! Servetthållarna var läckra... skulle såklart passa fint hos dig ;)

  Jo, ang tändsticksasken hos mig... jag klistrade dit ett vanligt papper på asken och sen målade jag det ett par gånger med vanlig vit hobbylack då texten under lyste igenom.
  Ett litet sidenband med några ljusa knappar och sen stämplade jag dit texten som dekoration.

  Ha det gott, vännen!
  Kram Marie

  SvaraRadera
 2. Det är ju inte svårt att lista ut att jag inte har börjat fundera på hur jag ska ha det i höst.. ;-) Men jag ändrar lite när jag känner för det och styrs inte av årstider. Just nu håller jag på och gör om i sovrummet :-) Men Sia har verkligen mycket fint, oavsett säsong!!

  SvaraRadera
 3. Sia har sååå mycket snyggt. Där finns mycket man vill ha. Dom rostiga bokstäverna, I like...
  Hoppas att ni fick en kul kväll med alla barn , hihi...
  Kramkram Anne

  SvaraRadera
 4. Sia har väldigt mycket fint, har försökt få dem till butiken men de är något ovilliga ;-)

  kram Mia

  SvaraRadera
 5. Så mycket snyggt! (nu kom den... den där lilla lilla längtan efter hösten... jag viskar de orden för jag vill ändå ha lite sommar ett tag till, men sen....)
  Nyfiken på vad det var i paketet!!!
  Kram

  SvaraRadera
 6. Jättefina bilder och saker!!

  Tack för fin inspiration  Maliin

  SvaraRadera
 7. Vilka fina bilder, bara älskar svart, vitt och silver!!! Så att det modet håller i sig i höst passar mig alldeles utmärkt :)

  Ha en bra kväll

  Kramar Bella

  SvaraRadera