lördag 11 juli 2009

Sommar på köksbordet....Ny duk från Hm Home,passar så fint på mitt köksbord. Lite av marint tema i köket brukar det bli under sommaren. Muggarna som är några av mina favoriter, har jag köpt för flera år sedan på Indiska. Härliga att dricka te ur på kvällen.
Som synes på bilderna har tanten inte fått gjort något år vare sig bordet eller stolarna. MEN har en tanke på att göra det under semestern. Skall bo några dagar hos min bror och jag tror bestämt att han sa i ett svagt ögonblick att , " det är inga problem, fixar ja!!" Så det blir till att ta släp med till dom med bordet i....Funderar sedan på att betsa det i svart... Vill bryta från den inte alltför snygga furutrappan vi har...Vad tror ni??? Kan det bli lite tufft. Och svarta skalstolar till det, eller skall jag måla det vitt, eller bara olja in det....eller måla det rosa!!!!! Ahhhh jag blir tokig!!Jag river mitt hår!!!!!
Återkommer i ämnet .....Lämna gärna en tanke på vad du tycker den galna ska göra....Som synes behövs det stöd i denna mycket komplicerade fråga.....Kram från Annis
Ps. Ny lampa skall det bli oxå.....Gillar Kartell lamporna men jag vet inte än......

1 kommentar:

  1. Jag tror på svart, vore häftigt tror jag! Men vitt är ju också snyggt... Svårt val! Kram Milla

    SvaraRadera