fredag 17 juli 2009

Växtkraft

Det har exploderat i min köksträdgård. Luktärtorna är 1.5 meter höga och börjar nu blomma så smått. Olika lila och rosa blommor kommer.


Tomaten har en riktigt härlig klase, undra om den kommer att orka hålla sig uppe när det blir frukt på den. Majs har vi satt också i vårt lilla land. Det ser ut som det kommer 3 stycken kolvar.


Sockerärtor är väl något av det bästa att ha i sin trädgård. Barnen gillar att nypa av och smaska i sig. Underbart gott i salladen till det grillade och dessutom dessa ljuvliga vita blommor som doftar gott. Känns att allt är så grönt och fräscht nu. Man skulle vilja stoppa tiden för ett ögonblick. Tiden rinner ifrån en så fort när man har semester. Det är hög tid att njuta av varje dag. Kram Anna

3 kommentarer:

 1. Tjenixen! Du måste binda upp din tomatplanta, annars går den av när tomaterna kommer och då har du inga tomater kvar.....
  Pöss på dom bästa ställena!!

  SvaraRadera
 2. Härligt att kunna plocka och njuta så av sin trädgård!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja visst skulle man vilja stoppa tiden den här årstiden men skulle man kunna göra det så är jag ganska säker på att man inte skulle njuta lika mycket som man gör nu när man vet att tiden är begränsad. Att äta egenodlad mat det är riktig livskvalité! Majs såg spännande ut, det ska jag testa nästa år!

  Ha det gött och njut av skörden!

  SvaraRadera