måndag 16 februari 2009

2 nya kuddar...Har gjort 2 nya kuddar. Så vansinnigt roligt !! Pilligt som det värsta men väldigt roligt då man ser resultatet med en gång. Gillar det !! Så nu sitter min tonårs tös och pillar ihop sin första kudde. ( Hon är helt besatt av filmen Twilight, så gissa temat på den kudden :)
Har en lite plan på en kudde med havs tema till min fåtölj på altanen till sommaren. Men detta pyssel spar jag till en annan dag.
Känner mig rätt nöjd med mina budskaps kuddar. Fullkomligt storm förtjust i all design med bokstäver, siffror och budskap som är så inne just nu. Det är som gjort för mitt hem !!! Ha en "görgo" måndag kväll ! Haj haj ! Anna

8 kommentarer:

 1. Hej Anna, hittade till blogg idag!
  Vilka underbara kuddar du gjort:)

  Kommer tillbaka o kikar snart igen!
  kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Så himla fina kuddar! Jag som älskar Lasse Winnerbäck också, en sån kudde skulle jag gärna ha! Ha en härlig dag! Kram Milla

  SvaraRadera
 3. Hej, kul att du hittat till oss, vilka fiiiiina kuddar du gjort, I like alot!!! På återseende, Kram Anna

  SvaraRadera
 4. Hejsan Anna.
  Underbara kuddar du gjort och vilken fin text!!! Kul att jag hittade din blogg, ska bli skoj att följa.
  Kram Anneli.

  SvaraRadera
 5. Det är så fint..men själv är jag inget bra på pillsaker,
  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Super fina kuddar! De dör vill jag me testa, får la bli sommarens projekt när de regnar =). Stämplar direkt på kuddfodral eller syr du kuddarna med? Väldigt nyfiken hur man gör! Får la ta och komma på inspektion =). Super kul att få läsa din logg,hinner nästan inte me å läsa. Jag ska försöka börja skriva lite mer ja med.
  Ha de gött
  Kram Emelie

  SvaraRadera
 7. Den översta gillade jag skarpt. Vilken underbart gullig text;)

  SvaraRadera