söndag 22 februari 2009

Förtjusande fat....
Min favorit just nu är detta underbara fat. Har länge letat efter något i denna stilen och för några veckor hittade jag den i en av mina favorit affärer, Dream Home. Den bara stod där och jag föll som en fura. Har en alldeles egen liten vår/sommar plan för den som jag snart inte kan hålla mig ifrån att prova. Kommer att bli en liten "grupp" med hjärtan på tråd, blåbär och lite annat. (Får se om det funkar dock, inte alltid som det blir lika snyggt som det blir i huvudet !!) Jag är barnsligt förtjust i att göra små grupper av växter. Inte lika förtjust i att bara ha en växt i en kruka. Utan vill gärna göra små grupper eller pynta på något sätt. Därav alla mina tomma fönster nu, har knappt något kvar av allt vi hade innan vi flyttade. Det hade liksom gjort sitt och sedan blev det jul och det kom massa julblommor överallt. Så nu gör jag iordning fönster efter fönster. Har en liten annan stil här än vi hade innan så jag får tänka till lite, vilket är himla roligt. Jag undrar när det är ok att börja " våra " lite.... Vad tycker du ?? Kram Anna

4 kommentarer:

 1. Guuud vilket fint fat! Tänk att få drapera vindruvor med andra underbara frukter på det. Vårstuket kan du börja med redan nu!!!! Har du inte hört att fåglarna är låååångt före oss?? Så fort det blir ljusare, sjunger dom mera och det är = VÅR!!!

  SvaraRadera
 2. Vill gärna sätta upp mina gröna gardiner och "våra" till det här hemma, men jag ska försöka vänta lite till. Här är det nu riktigt kallt och mycket snö, så jag får vänta med våren ett tag till. Men nån gång i mars...
  Ha en trevlig kväll!
  Kram Milla

  SvaraRadera
 3. Jag brukar våra sådär några dagar innan tjugondagknut, för då har jag fått massiv julallergi, och måste ha pärlhyacinter och gröna saker istället;) Snyggt fat!

  SvaraRadera
 4. Hej hej, kul att fatet blev bra, alltid lika roligt att höra när något inköp från oss har blivit lyckat.....är själv faktiskt lite "sugen" på det där fatet! Våren flyttar in hos mej efter nyårs dagen....då vill jag bara ha vitt, vitt, vitt och rosa & grönt.... och krispiga tulpaner.
  Kram på dej /Anna

  SvaraRadera