söndag 8 februari 2009

Dags för födelsedags maraton.....


Det är den där tiden på året då jag mest går och tänker och planerar för kalas. Våra barn fyller år som på ett rullande band...Vi har 3 barn och alla fyller inom en månad!!! Så super fint planerat!!! Vi har gett upp tanken på var sitt kalas för det hinns liksom inte med...roligt är det med kalas men SÅ kul är det inte. Så vi slår ihop alla och firar med släkt under en och samma tillställning. Gott för alla inblandade skulle jag tippa. I år kommer vi att ha ett riktigt traditionellt tårt kalas har vi bestämt oss för. Alla barnen älskar att baka så alla skall få dra sitt strå till stacken så att säga...Det blir sonens härliga banankaka, dotterns underbart goda kärleksmums och en hel del annat. De stora skall baka 3 sorter var och de skall själva planera och skriva upp en inköps lista på vad dom behöver. Dom tycker detta skall bli riktigt roligt och jag tycker det är toppen med hjälp så klart. Så blir det lite tårta också....vad har vi inte bestämt än så vi får se vad det blir framöver. Dessa tårtor gjorde jag till ett dop förra året. Prinsesstårtor till en prinsessa !!! Tips på goda kakrecept någon ??? Trevlig söndagkväll........imorgon är det måndag. Anna

5 kommentarer:

 1. du ska göra en twilight tårta till mig.... haha

  SvaraRadera
 2. Åh, vad de var fina! Hade nästan glömt...ska bli spännande att se vad det blir för tårta på födelsedagskalaset! God lär den ju bli i alla fall!

  SvaraRadera
 3. Men herregud vilka UNDERBARA tårtor!! O att du gjort dem själv..jisses =D

  Vår "kalastid" i familjen, släkten o vänskapskretsen den är väldigt kompakt den med..Hela september är ett enda stort kalas!

  Ha en jättebra kväll!

  Kram

  Ps! Ny tävling hos mig nu oxå =) Ds

  SvaraRadera
 4. Vilka jättefina tårtor!! Jag tror inte jag har något recept som matchar det du bakar...
  Vilken härlig färg ni målar med! Hoppas det blir som hon tänkt sig!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Oj! Vilka kanonfina fårtor! Har du köpt blommorna?

  SvaraRadera