onsdag 18 februari 2009

Lycka är...

Tack till alla er som skrivit så fina kommentarer till mig angående mina kuddar. Det är så roligt att få respons på det man gör. Jag är nybörjare på detta med blogg så jag blir glad som ett barn när någon skriver något. När jag härom dagen hade 19 besökare var jag över lycklig. Skit samma att vissa andra har 1765 besök om dagen... Jag hade 19 !!! Så det så ! Och jag är så stolt över det.


Jag är så glad att jag började med att blogga för det är verkligen min alldeles egna stund. Rena terapin tycker jag ! Jag blir så inspirerad när jag är ute på olika bloggar, det finns så otroligt fina och mysiga bloggar där ute. Tänk att få inspirera någon annan....det vore nåt det ! Allt gott ! Anna

4 kommentarer:

 1. Hejsan Anna.
  Jag blir också överlycklig när jag ser att andra kikar in på min sida. Skit samma om andra har många,många fler besökare, kan nog vara svårt att lära känna någon då. Det heter ju att det är kvaliteten och inte kvantiteten som räknas!!! Väldigt gulligt hjärta!
  Har du gjort det själv?

  Ha det gott önskar Anneli.

  SvaraRadera
 2. Tack för din hälsning hos mig...vad kul att du oxå fotat bröllop...visst är det underbart att få vara med ett brudpar.Så fin din blogg är..kan tänka mig att du kommer få fler och fler besökare. Minns då jag fick min första kommentar, hur glad jag blev då. TACK att du tog dig tid att ge mig en hälsning!

  KRAM
  Hanna

  SvaraRadera
 3. Det finns ingen som inspirerar som du Anna, det vet du. Jag är inte inne o skriver kommentarer så ofta, men jag är här varje dag, som hastigast, ska bättra mig på att lämna ett avtryck. Puss Jessica

  SvaraRadera
 4. Ja, visst är det kul att blogga! Det är kul att läsa andras bloggar, det är kul att se andras projekt och att få input till sina egna projekt;)

  SvaraRadera