tisdag 10 februari 2009

Det är tid för lite andhämtning.....

Tänkte ge ett tips på vad jag tycker mycket om att göra när jag känner att det är dags att göra något riktigt mysigt. Du vet när man känner att man lite tappat andan och behöver finna den igen. (Nåt som känns igen???) Nyblom o Kollén har sin försäljning inte så långt från där jag bor. Ett helt grymt mysigt ställe att ta väninnan med sig på en liten andhämtnings förmiddag. Dom har ett vad jag tror dom kallar orangeri (om jag inte är helt ute o cyklar) där dom serverar hembakat, kaffe och saft. Detta hus är nästan bara gjort av fönster så det är som ett stort växthus (typ) När jag och min vän H var där innan jul hade dom en brasa i den öppna spisen tänd och hyacinter på alla bord. En man kom och servade oss och sa - Ta nu god tid på er och sitt här att prata. Vilket ställe.... Man kan lätt slå ihjäl några trevliga timmar där tillsammans med någon trevlig. Jag lovar!!

Dessutom säljer dom sina fina dukar, mattor mm där. Dels i en outlet ( alltid lika trevligt ) och dels i en ordinarie butik. Där säljs också lite av bla Brukas grejer. Livsfarligt så klart men men livet är ju till för att levas.

Ibland känner man ju att man behöver komma hemifrån bara för en liten stund och då är det ett perfekt ställe! Känner att det börjar bli dags för en liten tripp.... Någon som vill "andhämta" med mig ??? Kram Anna

2 kommentarer:

  1. Det där lät ju inte alls fel! Tack för tipset =D

    Kram

    SvaraRadera
  2. Kan du inte ta med dig din kära syster dit snart? Skulle behöva det!!!

    SvaraRadera