tisdag 22 september 2009

Gissa vad ????
I helgen var vi i Borås för att gå på Elfsborgsdagen i Borås Djurpark. Med en fotbollsnörd till man och en son som knappar in, så blir det en del fotboll. Sonen var lyrisk efter att träffat och pratat med bland annat Anders Svensson. Det blev fina bilder och en hel del autografer. Men ochså en riktigt fin dag i djurparken. Efter djurparken blev det en stunds shopping i Knalleland. Denna pryl, som jag för övrigt velat ha sen förra vintern inhandlades. Jag norpade det sista exemplaret, så den står nog på flers önskelista. Mer om den en annan gång....Kram Annis
Rättelse: Som min käre man så fint har förklarat i en kommentar (suck) så hejar INTE min man och son på Elfsborg. Mycket viktigt att meddela att deras fotbollshjärta är blått och vitt till färgen!! Ibland kan man ju få utbrott för de mest....saker !!!

6 kommentarer:

 1. Hej vännen.
  Hmmm har inte an aning om vad det kan vara?? Nu gör du mig nyfiken.
  här är det sport som gäller för hela slanten med tre killar hemma(ja mannen inräknad).
  Känner mig lite ensammen i mitt intresse för färg och form och fina saker.
  Tur att jag har er...fniss!!
  Kram Lina

  SvaraRadera
 2. Hmmm... vad kan det vara..?
  Grattis till både bröllopsdag och fina arbetskamrater! Underbar skål!! Så det är nu med premiärcreme du ska bli 10 år yngre.. ja den som spar hon har sitt roliga kvar!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hallå raring! Du här ser du en till som har fått skäll för vatten på huden. Nu är det ju så att jag endast använder puder i mitt ansikte inget annat smink. Min kompis är butikschef på Kicks och nu har hon sett till att jag sköter mig, hihi....Hm undrar vad det kan vara på sista inlägget?? Är det en sådan man eldar i??
  Vi har inte ett stort hus, 116 kvm på 2 plan + källare 58 kvadrat. Ett jättefint hus men det känns som att vi är trångbodda nu när barnen blir större, kompisar....Soffa hmhm det är ju svårt vilken stil du har. Har du inte hittat någon större bekväm? Hoho tapettips är ja ju inte den bästa att fråga, vi har målat på alla våra tapeter. Vilken färg skulle det vara annars på tapet, något mönster??

  Kram till dig vännen/ A

  SvaraRadera
 4. Vad ni än tror , det är IFK GÖTEBORG för hela slanten för mannen i Annas liv. ANNA jag älskar dig.
  H

  SvaraRadera
 5. Hej Anna!
  Grattis i efterskott på bröllopsdagen! Vilken fin färg på Gerberaskålen.

  Hos oss är det bara Tindra som gillar fotboll, hon håller på IFK Göteborg och spelar själv i Azalea BK:)

  Hmm, vad kan det vara du köpt? Ser lite ut som en sån där eldkorg eller vad de heter;)

  Kramis Jenny

  SvaraRadera