tisdag 8 september 2009

Lite småförälskad.....

Lamporna från Kartell har varit mina favoriter ett tag. Skulle gärna ha en .....i köket och en i vardagsrummet....Jätte gärna. Så dom finns på min önskelista, om någon nu undrar....
Gillar bordslampan som är helt genomskinlig. Den tilltalar mitt inredningsöga så att säga. Den översta lampan som går i lite isblått, är också riktigt snygg. Men jag undrar om man inte tröttnar...(Tänkte mest på taklampan, hur funkar den att sköta...damm???) Vad tror du?? Priset för taklampan är runt 1700 kr och bordslampan cirkus 2200 kr. Så där i en mittemellan klass kan man väl säga. Inte billigt men inte oöverkomligt heller....fast jag vill gärna inte tröttna efter 3 månader.
Snygga är dom iallafall!!!!! Anna


5 kommentarer:

 1. Gillar också taklamporna jättemycket! Fast vi har inte taklampor nånstans i hela huset... Jo i köket. Tyvärr hade den här inte passat där. Men de är så himla fina.

  SvaraRadera
 2. Håller med. Snygga är de...

  SvaraRadera
 3. SKITSNYGGA...Vill bara säga att jag har bordslampan genomskinlig och kökslampan fast i samma som bordslampan, skärmen alltså. Sååå nöjd. Mår väl sådär, det är nog inte mycket bättre. Jag mailar någon dag, måste ha lite tid för att skriva. Tack för att du bryr dig, blir så glad. Ps..Du tröttnar inte.
  Kramkram Anne

  SvaraRadera
 4. Hej hej Anna,
  kul att du ville vara med och tävla inne hos mig!
  Du, kika in till mig om du vill...!
  Kram
  Susanne

  SvaraRadera