måndag 14 september 2009

Svart svart svart











Så här ser det ut efter min höstfix i köket. Det blev mina svarta gardiner som jag faktiskt haft i flera år, som jag satte upp. Mina svarta ljusstakar blev framtagna ur skåpet. Jag är en sån där årstidsmänniska.... Gillar att ändra efter årstiderna, att ha en skön bas som lätt kan ändras med hjälp av lite piff. Så undan för undan blir det en lite dystrare färgskala hos oss nu. Jag tror att det kommer bli mycket svart även denna höst/vinter. Fortfarande tycker jag det svarta är snyggt, fast det har vart svart i ett bra tag nu.... Skall få in lite färgklickar dock. Min kära väninna sa: Det räcker ju att du är i rummet, så har du din färgklick !!! Hmmmm eller hur ???
Kram till er alla! Annis
Ps. Blunda för "too much furu" *ler*

12 kommentarer:

  1. Så bra sagt av din väninna!!!
    Så snyggt med lite svarta detaljer nu på höst- och vinterhalvåret, gott när man har lite att ta fram ur gömmorna också!
    Kram

    SvaraRadera
  2. Men vilken härlih komentr från din vän!!!
    Jättfint efter höstpiffet. isst är det roligt att fixa i ordning efter årstider... kram Lina

    SvaraRadera
  3. Visst vill man göra om hemma emellanåt, vare sig det är i samband med årstidernas växlingar eller av annan anledning. SJälv satsar jag på grått som min nya färg! Och visst var det en bra kommentar från din vän :-)

    SvaraRadera
  4. Fint det blev! Att byta gardiner gör så mycket för hela rummet. Min 11-åring ligger här bredvid mig i soffan, hans kommentar om ljusstakarna var: COOLA ;-)
    Kramar Sussi

    SvaraRadera
  5. Hej Anna!

    Vilken härlig komplimang du fick av din vännina:)

    Ljusstakarna är jättesnygga!

    kram Jenny

    SvaraRadera
  6. Haha det var väl bra sagt....Näe du här har det inte räknats ikapp, stämmer fortfarande inte, suck. Jag smyger in mer och mer svarta saker i mitt hem jag som aldrig har haft det förut. Visst är det kul att piffa lite...

    Kramkram Anne

    SvaraRadera
  7. Recept....

    Polarkaka eller hönökaka, jag tar första blir inte lika hård i kanterna. Jag använder 3 burkar vanlig creme fraiche, 2 paket bacon, purjolök efter behag. Jag tog en halv röd paprika och en halv gul. I receptet stod champinjoner men här tycker ingen om svamp. Stek allt och blanda i creme fraichen och låt koka lite på svag värmen. Salta och peppra.
    Lägg ihop 2 st bröd till en cirkel och bred ut halva röran. Lägg på ett lager till med bröd och resten av röran. Sista legret med bröd, alltså 3 lager lägg på skivade tomater och massor av riven ost. In i ugnen 225 grader i ca2-25 grader. Du hör när det fräser lite. Servera med sallad, mums. Observera att kanterna kan bli lite hårda och att det är svårt att skära sig igenom sista brödet.

    Kramis A

    SvaraRadera
  8. Vad gulligt sagt av din kompis!

    Visst är det mysigt att varva efter årstid, det gör jag också. Svart är såå snyggt!

    kram

    SvaraRadera
  9. Hej igen Anna!
    Då antar jag att du oxå bor i Ale Kommun som mina föräldrar, de bor kvar i Älvängen:)

    Nu blev jag nyfiken på var, hihi! Är det närmare stan än Nödinge??

    Ha en bra dag,

    kram Jenny

    SvaraRadera
  10. Pst! Kan avslöja att på svenska blir texten på bänken: "Och det känns som regn efter en lång, het sommar"

    SvaraRadera
  11. Hej igen Anna!
    Hihi, ja världen är liten:)
    Då vet jag var du bor;)
    Skoj med bloggvänner från mina gamla hemtrakter!

    Ha en bra eftermiddag,
    Kram Jenny

    SvaraRadera
  12. Hej Anna!
    Vad glaad jag blev att du kikade in på min blogg idag! :)

    Visst är det kul att vara lite ombytlig med färgerna! Tur att vi har såpass många årstider! Kommer oxå satsa på lite murrigare färger så här nu till hösten. Brunt är min favvofärg som jag aldrig tröttnar på. Även håret mitt, brukar bli brunt denna årstid, men detta året sa mannen stopp! Han gillar mig som blond bäst, och vad han tycker är ju ärligt talat ganska så viktig! ;)

    Törleys rose bubbel, har jag nu tecknat ner! Det vintipset måste jag testa! Kanske passar fint som fördrink på min kommande inflyttningsfest!

    Ha en härlig helg!
    Kramar Linda

    SvaraRadera